Bedenktijd
Wij doen ons uiterste best om aan uw verwachtingen te voldoen. Toch kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent, dat vinden wij erg jammer! Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de door jouw bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
Uw bedenktijd begint de dag na levering (bij meer producten in 1 bestelling de dag na levering van het laatste product).

Om dit zo makkelijk mogelijk te maken vragen wij jou om de volgende stappen te doorlopen:

1. Download het retourformulier

2. Vul het formulier volledig in. (Wanneer dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retour aanvraag niet in behandeling nemen).

3. Stuur het pakket (voorzien van track & trace code) en het volledig ingevulde formulier naar het adres dat op het retourformulier vermeld staat.

Om in aanmerking te komen voor terugboeking van uw aankoopbedrag of omruiling dient het product aan de volgende eisen te voldoen:

  • Het product dient in originele staat te zijn.
  • Het product mag geen gebruikssporen bevatten

LET OP: Eigen foto paintings worden niet retour genomen.

Wij behouden het recht de terugboeking te weigeren als het vermoeden bestaat dat het product buiten onze schuld om is beschadigd of niet in originele staat is.
Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code.
De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Annuleren bestelling
Bestelling geplaatst maar wil je deze toch annuleren? Geen probleem, stuur ons even een mailtje met het ordernummer en wij zullen uw aankoopbedrag retour storten.
LET OP: annuleren is alleen mogelijk wanneer de bestelde artikelen nog niet verzonden zijn (dit gebeurt doorgaans binnen 1 werkdag).